Aktuelt 

News

Etter første gjennomkjøring fikk lærer Anders Kokkvold litt gåsehud. - At elevene tørr å utfolde seg, er veldig gøy, sier han.

- Dette er veldig, veldig bra. Nå tar prosjektet form. Nå har vi satt sammen musikk og dans for første gang. Elevene synes det er kjempegøy, sier en entusiastisk lærer Anne Horten på Sjøskogen skole i Ås.

For første gang møtes dans- og musikkgruppene til felles øving. Dette blir veldig, veldig bra. Nå tar prosjektet form, sier lærerne ved Sjøskogen skole.

Hørsel: I Vitenparken utforsket vi det ukjente ved hjelp av hørselssansen. Ett av eksperimentene var å kommunisere via ulike tråder. Vi hørte også en sømløs lyd som gikk fra laveste til høyeste frekvens. Slik ble det bevist at unge har bedre hørsel enn eldre. I tillegg lærte elevene om lyd i i gresk mytologi, og lyd som middel...

Lærer Anne Horten forteller at lærerne på Sjøskogen skole i Norby i Ås var usikre da de startet opp prosjektet. Selv kjente hun på frykten for det ukjente, siden hun ikke visste hva hun gikk til.

Aktuelt fra hele prosjektet

News from the project